Skip to main content

Brace yourself - we're definitely gonna have sex! It's happening!

Istusin rahulikult kodus, vaatasin sarja kui... ''Huvitav, mida A teeb?''. Viskasin kohe sõnumid peale ja enne kui ma arugi sain, olin ennast riidesse pannud ja taksot ootamas. Jõudsin umbes kell pool üks linna ja nägin kohe üht vana kolleegi, kes mind suitsule kutsus. Suitsuruumis mõtles ta millegipärast, et leidis lõpuks ometi päeva jooksul selle kõige õigema aja, et telefonist porr käima panna. Ilma naljata! Noh, ta on ka selline... ma ei oskagi kirjeldada seda kuidagi :D. Mõtlesin kohe, et kui õhtu juba nii algab, siis sellest istumisest head nahka ei tule. Tal oli vaja veel paar asja korda ajada ja ma liikusin edasi A juurde. A oli nii armas, et kui ma talle kirjutasin, siis oli ta just hakanud töölt koju minema, aga siis ütles, et kui ma tulen, siis ta võib kauemaks jääda. Lõpuks kogunes meid sinna kokku kaheksa tükki. Istusime, rääkisime, jõin kahest siidrist ennast jumala täis :D. Tegelikult küll ühest joogist, sest teine oli nii lahja, et kui ma selle lahti tegin, siis tundsin, kuidas ma hoopis aina kainemaks muutun. Seems legit.
Loomulikult ei möödunud sinnaminek ka ilma minu tagasikutsumiseta. Eriti veel arvestades asjaolu, et mul endal nüüd otseselt valge inimese tööd ei ole enam, mis tundus neile mõneti lausa rõõmusõnumina otse taevast. Ju siis nende palvetele on lõpuks vastatud :D. A ütles isegi, et tal taipohh, mis ma tahan või ei, aga tema hakkab homsest alates juhatajale iga päev rääkima, et see mulle pinda käiks, et sinna vahetusevanemaks läheks. Palk olevat küll vahetusevanemal tõusnud, aga joomajooo... ma olen kõriauguni ja tagasi näinud, mis ajunussi need inimesed seal majas saavad. Arvatavasti peaks palgalisana psühholoogi teenust pakkuma - siis ehk läheks veel kuidagi läbi. Või siis tasuta joogid maja poolt. Emb-kumb, muidu vist sõidaks katus täiega minema.
Lõpuks pudenesid inimesed ajapikku laiali ja me jäime selle sama porrivennaga kahekesi. Ta muidugi leidis, et väga oluline info, mida levitama peaks, on see, et ta mega kiimas on. Noh... eks mõneti see on ka ju oluline fakt. Mõne aja pärast arvas ta taas, et opppaaa... it's porn time again. Vend hakkas lihtsalt minu kõrval istudes porri vaatama :D. Aga noh... see on tõesti väga temalik, seega ma ehmatusest pikali ei kukkunud. Kui ta lõpuks siiski aru sai, et mul tiba imelik olla on, siis pani video kinni ja vaikselt hakkasime ka asju kokku pakkima. Teel taksoni veel rääkisime natuke edasi... ja jutt läks selleni, et varasemalt pole meil selliste teemade üle rääkimised väga normaalselt lõppenud. Kunagi kui me koos tööl olime, siis me mingi aeg hullult õrritasime üksteist - töö ajal. Kuniks ühel hetkel ta mu keset töö-ööd (sest meil oli öine vahetus) vaiksel hetkel ühte kaameratevabasse alasse tõmbas, mind suudles ja me amelesime seal samas. Siiamaani ma vahel mõtlen selle peale, aga rohkem sellises võtmes, et ''WTF, mis meil viga oli?? :D''. Uksed olid ju lahti. Mõni klient oleks võinud iga hetk sisse astuda. Seal oli küll pime, aga sellegipoolest. Anyway. Sellest kaugemale me kunagi läinud ei ole. Kui me seda hetkeks meenutasime, siis ta arvas, et tema küll aru ei saa, miks see meil nagu pooleli jäi... ''Umm.. sest me olime mõlemad tööl samal ajal? :D Ei?''. Tegime kalli ära ja siis... ''Sellesuhtes, et ma tean, et see juhtub. Sul ei ole mõtet isegi midagi öelda, sest ma tean. Ühel hetkel jõuab kätte see aeg, mil me seksime. See lihtsalt on nii. Pane vaim valmis.''. Ja seda kõike täiesti SURMTÕSISE näoga. I mean... WHATT? :D. Ütlesin lihtsalt, et tänks, et vähemalt ette hoiatas ja läksin takso peale.
Ma olen tavaliselt see inimene, kes mingis teatus olukorras pigem paneb pidurid peale ja siis kodus hakkab pärast mõtlema, et ''DAMNNNN... I could be having sex right now...''. Mis on tõele au andes üsna frustreeriv tunne. Aga mõnes mõttes on mul hea meel, et ma isegi ei suudelnud temaga. Kuigi temaga on üsna raske, kui mitte võimatu, lihtsalt suudelda. Ta on rohkem selline kohe-asja-juurde tüüpi kutt. Aga vahel on tore ka niisama suudelda. Alati ei pea suudlus otsest eelmängu tähendama. Mina saan küll niisama suudlemisest ka mõnu. See on teistsugune, aga siiski väga hea tunne. Pealegi olen ma juba nii kaua seksist hoidunud, et nüüd nagu tahakski seda, et kui... siis juba tunnete ja mõttega. Isegi suudelnud olen ma selle pooleteise aasta seksivaba perioodi juures vist nelja inimesega (edit: kui naised ka sisse arvestada, siis viie). Taaskord... kui juba, siis mitte niisama, et davaiks, me oleme mõlemad täis, ameleme siis. Ja teiseks, kui ma lampi kellegagi niimoodi puhtlihtsalt seksi pärast seksiks, siis nulliks see selle kuival oldud aja mõtte ka nagu ära - et miks ma siis üldse terve selle aja ilma olen olnud.

PS! Jõudsime eile järeldusele, et ma olen salanümff ja sellepärast olengi ilma, sest päris kuival on kergem olla, kui ennast mittekuival olles tagasi hoida.

Comments

Popular posts from this blog

Sul linnas alla soti sees? Mingi imelik oled vä?

Ma olen kodus. Ja ma pole tahtnud ELUSEES rohkem kodus olla kui praegu. Sõbranna kutsus mind eelmine nädal kiirendusele. Mõtlesin ja mõtlesin, aga lõpuks siiski ei läinud. Juba sellepärast, et eelmine nädal kuulasin ma Youtube'ist '' How to save a life 'i'' ja kui ma neid kommentaare lugesin, siis oli see vaatepilt päris kurb. Üks kutt kirjutas, kuidas ta parim sõber kukkus lihtsalt kooli spordiväljakul tema kõrval kokku ja suri seal samas ta käte vahel ära. Viimane laul, mille see surnud poiss omale telefoni tõmbas oli just see laul. Nad otsustasid seda lasta tema matustel ja mitmed ta sõbrad lasid endale hiljem tema mälestuseks tätoveerida lause ''How to save a life'' . Ja seal ma olin... minu viimane allatõmmatud lugu telefonis on täpselt samamoodi see sama lugu. Seega ma ütlesin, et mõni teine kord. Täna kutsus ta mind siis uuesti kaasa... ja ma läksin. Juba esimese paarisaja meetri jooksul, kui ma nende autos olin, hakkasin ma oma otsuses s

That, my ladies and gentlemen, is the prime reason I don't do internet dating - people are weird as fuck.

Tegin omale kunagi Flirticusse konto. No tegelikult tegin Tinderisse ka, aga selle panin ükskord kinni ja see jäi ka kinni. Flirticu konto sulgesin ka mingiks ajaks, aga siis tegin uuesti lahti - God knows . Kuigi ma seda siiski ei kasuta enam - telefonis seisab kusagil selle app , mida ma lahti ei tee. Las ta siis olla. Flirticul on see süsteem, et kui sa saidil tihti käid, siis näidatakse sind meestele rohkem (mõnele naisele ka võib-olla... jumal seda teab!). No ja kui ma seal üldse ei käi, siis mõne aja pärast hääbuvad kirjad üha enam, mil üks hetk ei tule enam ühtegi sõnumit. Vahel aga juhtub nii olevat, et lampi mingi vend kirjutab mulle, teen siis app 'i lahti ja peale seda tuleb laviinides kirju, sest kõik kosilased arvavad, et just nüüd on see õige aeg oma armastust või siis seksisoovi mulle avaldada. Täna kirjutas mulle üks tore noormees ühe laheda kirja, mis tärgatas minus koheselt tunde, et algus tõotab head. Kiri oli umbes-täpselt selline: ''Tahaks sinust ro

vajan uut eesmärki!!! :(

Mu tarkusehammas hakkas üleeile öösel uuesti valutama peale umbes aastast valutut perioodi. Esiteks ütlen kohe ära, et arsti juurde ma sellega enam ei lähe. Mul ei ole selleks ei raha ega tahtmist. Paar aastat tagasi ma läksin kenasti heausklikult arstile sellega ja sain pehmelt öeldes trauma sealt omale. Mõtlesin, et lähen nö konsultatsiooni, et arutada, mis sellega teha, aga arst võttis lihtsalt käärid kätte, suskas tuimestuse ära ja nülis mul igeme lahti. Õnneks teise alumise tarkusehamba kohta taipas küsida, kas teeme selle ka kohe ühe ropsuga ära, millest ma enam kui viisakalt keeldusin. Ja jumal tänatud, et keeldusin. Kui mul õhtul tuimestus üle läks, tahtsin ma sõna otseses mõttes omale kuuli pähe lasta, sest see valu oli kõige hullem valu, mida ma eales tundnud olen. See oli nagu mul oleks keel suust välja lõigatud ja lihtsalt ilma tuimestuseta vedelema jäetud. Never fucking again . Ma enne söön valuvaigisteid, kui selle uuesti läbi teen. Teiseks teemaks ongi tegelikult need